Hoe zit het met het Corona Virus?
Naar nieuws

12 maart 2020 Hoe zit het met het Corona Virus?

Kan ik nog steeds paintball boeken of kan mijn geboekte paintball uitje doorgaan in verband met het corona virus?

Ja, je kunt bij ons nog steeds paintball boeken en als je al geboekt hebt kan dit ook gewoon doorgaan. Op basis van de laatste landelijke regels/ adviezen geldt het verbod op (sport) evenementen op dit moment alleen als er meer dan 100 personen deelnemen. Dat is bij ons niet aan de orde. Bij ons speel je met je eigen gezelschap alleen en speel je in de buitenlucht waar veel ruimte is en komt helemaal niet of minimaal met andere gasten in contact.

Paintball vrijgezellenfeest 4
arrow-left
arrow-right

Wij treffen zelf aanvullende hygiëne maatregelen zoals het ontsmetten van onze maskers na elk gebruik. Hiermee wordt een eventuele overdracht van virussen zo veel mogelijk voorkomen.  Ben je verkouden, moet je hoesten of heb je koorts. Blijf dan thuis! Dat geldt ook als je in risico gebieden bent geweest of met patiënten in contact bent gekomen of behoort tot de risicogroep voor corona (bijv. ouderen). Daarnaast vragen wij onze gasten de volgende maatregelen in acht te nemen:

  • Was je handen regelmatig. Bij ons zijn mogelijkheden om je handen te wassen en te ontsmetten.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Raak je neus, mond en gezicht zo min mogelijk aan.
  • Geen handen schudden.
  • Betaal zoveel mogelijk per pin of factuur. Bij het contant betalen in veel gevallen sprake van fysiek contact, dit is vanwege het coronavirus ongewenst
social-pattern social-pattern
Deel dit artikel