Bedrijfsfeest Paintball

Kun jij je collega’s wel “schieten”? Voor een bedrijfsuitje paintball is het natuurlijk het leukst alleen met je collega’s te paintballen. Het gehele speelveld wordt exclusief voor jullie gereserveerd zodat je niet met andere groepen tegelijk speelt. Met een paintball bedrijfsuitje leer je je collega’s op een andere manier kennen. Je kunt je collega, die je normaal alleen bij het koffieapparaat spreekt, op een andere manier “treffen”…. Speel een adembenemend en spannend spel paintball met je collega’s! De vraag is en blijft; wie is je tegenstander en met wie speel je samen? Paintball als bedrijfsuitje is eigenlijk altijd een geslaagd feest en zorgt voor onvergetelijke en ludieke herinneringen!

Het team die het beste samenwerkt wint over het algemeen. Samenwerken is dus belangrijk. Een mooi teambuilding element die sterk bijdraagt aan een positieve teamspirit.

Natuurlijk is alles mogelijk wat betreft groepsindelingen en spelvormen. Speel bijvoorbeeld met afdelingen tegen elkaar of kies je juist voor een gemixte vorm? Wat dacht je van je chef in een hazenpak;) Jij bepaalt hoe jullie bedrijfsuitje eruit komt te zien! Wil je liever dat wij het programma en indelingen verzorgen, uiteraard ook geen probleem. Wij kunnen met onze samenwerkingspartners bijna onbeperkt arrangementen samenstellen. Wat dacht je van paintball in combinatie met waterskiën of solexrijden. Natuurlijk mag een hapje en een drankje niet ontbreken. Wil je de activiteiten combimeren met een vergadering of presentatie? Wij hebben daarvoor leuke en creatieve ideeën!

Wij hebben de faciliteiten en laten ons niet beperken in creativiteit. Bespreek je wensen en we maken er samen een onvergetelijk bedrijfsfeest van!

Reserveer nu!
Groepsfoto team rood paintball Oldenzaal
Drie jongens achter schot paintball Oldenzaal

Bedrijfsuitje Paintball

Kies je één van de standaard arrangementen of maak je er een écht bijzonder bedrijfsfeest van? Natuurlijk mag je zelf een paintballarrangement samenstellen, maar liever nog maken wij een all-in arrangement volledig op maat. Scheelt jou tijd en je weet exact waar je aan toe bent.

  • Bepaal zelf hoelang je wilt paintballen
  • Bijzondere (all-in) Food & Drinks concepten
  • null
    Inclusief paintballs
  • Onbeperkt perslucht
  • gebruik van volledige uitrusting
  • Diverse spelmogelijkheden
  • Vergader en presentatie mogelijkheden.
Vanaf € 25,- p.p.
Reserveer nu!
Grote verfspat roze paintballgun

Food & Drinks

Maak van jouw bedrijfsfeest een onvergetelijk feestje. Breid het paintballen uit met een lekker hapje eten en gezellig borrelen. Wij bieden in Enschede bijzondere eet- en drinkmogelijkheden aan in samenwerking met Waterski Twente. Denk aan aan een MEGA spies met gekruide kip, spek en beenham, een varken aan spit of barbecueën. Voor de smaak en sfeer maken wij zo veel mogelijk gebruik van open kampvuren.

Genieten van een heerlijke maaltijd met een festivalgevoel!

Grillen & Chillen of liever een varken aan het spit?

Zie onder enkele voorbeelden van de mogelijkheden:

MEGAspies 
Pittig gekruide kip, ambachtelijke beenham en gegrild spek.
Incl. brood, sauzen, groente-, aardappel- en rundvleessalade.
Varken aan spit
(H)eerlijk varkensvlees, geroosterd en gegaard boven houtvuur.
Inclusief brood, sauzen, groente-, aardappel- en rundvleessalade.
Grill and chill BBQ
Lekker genieten van 5 stukken vlees op de BBQ.
Incl. rundvleessalade, rauwkost, warme en koude sauzen en gebakken aardappelen.

Drankjes
Je kunt kiezen voor een all-in tarief met onbeperkt bier/wijn/fris, of afrekenen per drankje. In overleg kan (bijna) alles!

Mensen aan het eten bij kampvuur paintball arrangement