shape-1

Onze Food and drinks

Niks is beter dan lekker na te zitten en genieten van een heerlijke BBQ en een koud drankje na een intensieve pot paintball. Op onze buitenlocatie in Enschede bieden we in samenwerking met Waterski Twente een bijzonder eet- en drinkconcept aan. Hierbij staat buiten eten in een natuurlijke omgeving en koken op houtvuren centraal. Geen standaard BBQ’s die iedereen al door en door kent. Wij bereiden ons vlees op een spit boven een groot zelf gestookt houtvuur. Dit zorgt voor nog meer smaak en vooral beleving. Genieten van het eten met een festivalgevoel! Natuurlijk kunnen wij ook traditionele concepten aanbieden zoals een barbecue of buffet. Neem voor de horecemogelijkheden in Oldenzaal even contact met ons op.

Diverse soorten vlees op spit boven houtvuur
Gezelschap zit rond kampvuur te eten en drinken bij Paintball Warriors Enschede
Gasten lopen langs barbecue buffet bij Paintball Warriors Enschede
Medewerker Paintball Warriors snijdt Mega Spies aan
mevrouw die te gast is bij Paintball Warriors lacht vriendelijk naar de camera
Gasten van Paintball Warriors met een drankje om kampvuur
arrow-left
arrow-right

Food

Grill and chill BBQ | € 18 p.p.

Lekker genieten van 5 stukken vlees op de barbecue (Karbonade, hamburger, kalfs spies, braadworst en biefstuk) incl. rundvleessalade, rauwkost, warme en koude sauzen en gebakken aardappelen. De barbecue betreft een traditionele barbecue die volledig verzorgt wordt door Waterski Twente op hun mooie locatie aan het water.
Terras van waterski twente

MEGAspies |  € 25 p.p.

Pittig gekruide kip, ambachtelijke beenham en gegrild spek incl. brood, gebakken aardappelen, sauzen en groentesalade. Wij kunnen gerust zeggen dat de De Mega Spies onze specialiteit is. Diverse soorten vlees op een ambachtelijke manier bereid boven vuur. Puur genieten en geschikt voor kleine maar ook grote groepen.

Mega Spies met kip, beenham en spek boven open vuur

Varken aan spit | € 27,5 p.p.

(H)eerlijk varkensvlees, geroosterd en gegaard boven houtvuur incl. brood, gebakken aardappelen sauzen en groente salade. Het varken aan spit ziet er natuurlijk super stoer en imposant uit maar alleen geschikt voor grote groepen van meer dan 20 personen. Dit omdat een klein varken relatief veel vlees van mindere kwaliteit heeft en dat zorgt voor veel restafval. Onze ervaring leert dat de Mega Spies vaak de betere keus is.

Foto van een varken aan het spit

Drinks

Drankjes op nacalculatie

Mocht je gebruik maken van een diner dan is het niet toegestaan gebruik te maken van eigen consumpties en kunnen drankjes tegen de volgende tarieven gekocht worden:

  • Glas frisdrank € 2
  • Flesje bier € 2,5
  • Wijn € 3

Onbeperkt drankenarrangement | € 19 p.p.

Je kunt ook kiezen voor een drankenarrangement. Je kunt dan 2,5 uur onbeperkt de voorgenoemde drankjes drinken.

shape 6
Daarom Paintball Warriors!
  • Eigen groep? Altijd een eigen veld!
  • Meer dan 10.000 bezoekers per jaar
  • De mooiste bosvelden van Nederland
  • Twee locaties in Twente
Bekijk meer foto's op onze Facebook
Vragen?

Vragen over onze Food and Drinks? Neem gerust contact met ons op!

shape 7
Speciale

Eetwensen?

Ben je vegetariër of vegan? Heb je een glutenallergie of moet je gewoon per se bij elke maaltijd een pot appelmoes hebben? Geen probleem! Vertel ons je wensen en we gaan ons best doen om het voor elkaar te krijgen.