Groepsuitje Paintball

Paintball is een geweldig idee voor een groepsuitje! Ga je paintballen met vrienden of vriendinnen of misschien speel je liever paintball met collega’s of familie. Met welke groep je het avontuur ook op wilt zoeken, je vindt het bij ons! Een groepsuitje moet geschikt zijn voor diverse deelnemers, van jong tot oud en voor mannen en vrouwen. Bij paintball is dat geen probleem. Iedereen kan paintball spelen!

Het is gaaf te zien wat er met mensen in een groep gebeurt als ze ineens een paintballgun in hun handen hebben. De verlegen buurvrouw blijkt ineens de meest fanatieke paintballer op het veld te zijn…Een paintball groepsuitje laat je andere kanten van mensen zien en stimuleert het groepsgevoel.

Je kunt je groepsuitje zo spannend maken als je zelf wilt. We hebben standaard arrangementen maar kunnen ook een paintball (all-in) arrangement op maat samenstellen in combinatie met andere activiteiten zoals waterskiën of solexrijden. Natuurlijk behoort een hapje en drankje ook tot de mogelijkheden! Bijna alles is mogelijk en niks is te gek!

Aan wat voor groepsuitje kun je denken? Een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, bedrijfsuitje, uitje met vrienden of vriendinnen, mannendag, vrouwendag, familiefeest, kinderpartijtje. Het maakt niet uit met welk gezelschap je wilt spelen, het gaat erom dat je een fantastische dag hebt met mooie herinneringen. Bij Paintball Warriors kun je met groepen vanaf 8 personen paintball spelen. Je speelt gegarandeerd alleen met je eigen groep!

Reserveer nu!
Groep jongens en meiden team roze en oranje paintball Oldenzaal
Dame uit team roze achter bunker paintball Enschede

Paintball voor Groepen

Bij Paintball Warriors speel je altijd alleen met je eigen groep op een eigen veld. Kies uit één van de arrangementen of stel zelf een paintballarrangement samen. Het Paintball Luxe arrangement is het meest gekozen arrangement voor groepen! Maar je kunt ook kiezen voor Paintball Basic of Paintball Unlimited, eventueel aangevuld met diverse cateringmogelijkheden. Maak er een onvergetelijke dag van!

 • Vanaf 8 pers speel je op eigen veld!
 • Diverse cateringmogelijkheden
 • Aanvullende activiteiten bij te boeken
 • Diverse spelvormen
Vanaf € 21,- p.p.
Bekijk alle arrangementen!
Grote verfspat roze paintballgun

Paintball Luxe

Paintball Luxe Twente is een 2 uur durend paintball arrangement waar elke deelnemer een volledige uitrusting en 300 paintballs krijgt. Over het algemeen is dat voldoende voor de hele activiteit en voorkomt dit onverwachte kosten. Dit arrangement wordt daarom het meest gekozen door onze klanten. Een goede keuze als je lekker wilt paintballen zonder je direct zorgen te moeten maken over te weinig paintballs.

 • 2 uur paintball (incl. uitleg)
 • null
  300 paintballs per persoon
 • Volledige uitrusting
 • Diverse spelvormen
 • Vanaf 8 personen
€35,- p.p.
Reserveer in Oldenzaal
Reserveer in Enschede
Jongen in actie paintball Oldenzaal