Kinderfeestje Paintball

Kinderfeestje Paintball

Is jouw zoon of dochter 8 jaar oud geworden, dan mag je een paintball kinderfeestje organiseren! Speciaal voor kinderen van 8 t/m 15 jaar hebben wij kinderpaintball. Daarmee heb je de mogelijkheid om bij ons een geweldig verjaardagsfeestje te vieren. In verschillende spelvarianten kunnen kinderen helemaal los gaan op het paintballveld. De paintballguns die gebruikt worden bij kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen omdat ze minder krachtig vuren. Het doet dus geen pijn!

Wanneer kinderen bij ons komen paintballen houden we daar op alle fronten rekening mee. Er wordt op een speciaal kinderveld gespeeld waar onze instructeurs altijd overzicht hebben op de kinderen. Bijkomend voordeel is dat ook de ouders het spel goed kunnen volgen. Daarnaast worden de kinderen helder en duidelijk geïnstrueerd en begeleid door een ervaren instructeur. De belangrijkste regel is dat de kinderen altijd een masker op moeten hebben.

Kinderpaintball is daarom volledig veilig en super gaaf voor kinderen!

Reserveer direct!
Twee kinderen elk ander een schot gras/zand ondergrond kinderpaintball Enschede
Kinderen team geel met Amerikaanse vlag kinderpaintball Enschede

Kinderfeestje paintball

Het standaard kinderfeestje paintball is vergelijkbaar met het arrangement basic kinderpaintball. Dit paintball arrangement voor kinderen duurt 2 uur inclusief uitleg. Een volledige uitrusting (gezichtsmasker, overall en geweer) is inbegrepen. Na iedere game worden de geweren bijgeladen met verfballen. Zo voorkomen we dat kinderen zonder munitie komen te zitten, maar ook dat ouders balletjes bij moeten kopen. Afsluiten met friet en snack voor de kinderen? Bekijk dan het uitgebreidere arrangement.

 • 2 uur paintball (incl. uitleg)
 • null
  Na elke ronde nieuwe paintballs
 • Volledige uitrusting
 • Diverse spelvormen
 • Vanaf 8 personen

Bij onze kinderarrangementen kun je onbeperkt ranja bij boeken. De kosten bedragen € 1,-  per kind. Het is toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. 

€15,- per kind
Reserveer
Grote verfspat roze paintballgun

Kinderfeestje Paintball met frietje en snack

Dit feestarrangement is een complete beleving en heeft een tijdsduur van 2 uur om vervolgens feestelijk af te sluiten met frietjes en een snack. Alle materialen zoals een paintballgun, overall en gezichtsmasker zijn inbegrepen. Na ieder spel worden de geweren herladen waardoor de kinderen niet zonder verfballen komen te zitten. Extra paintballs bijkopen is dus niet nodig. Een feestje dat niet snel vergeten zal worden.

 • 2 uur paintball (incl. uitleg)
 • null
  Na elke ronde nieuwe paintballs
 • Volledige uitrusting
 • Aansluitend Friet en snack
 • Diverse spelvormen
 • Vanaf 8 personen

Bij onze kinderarrangementen kun je onbeperkt ranja bij boeken. De kosten bedragen
€ 1,-  per kind. Het is toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen.

€20,- per kind
Reserveer
Kinderen lachen naar foto en eten snacks aan tafel kinderpaintball

Hoe verloopt een kinderfeestje?

Nadat je via het reserveringsformulier gereserveerd hebt, ontvang je een bevestiging via de e-mail. Pas op dat moment is de reservering definitief! Over het algemeen reageren wij binnen twee dagen. Als je dan nog geen reactie ontvangen hebt, neem dan gerust telefonisch contact op.

Wij verwachten de kinderen op de in de bevestiging aangegeven locatie en tijdstip. Bij aankomst worden de kinderen door ons ontvangen en kunnen de kinderen zich omkleden.

Eventueel kunnen de kinderen bij aankomst eerst cadeaus uitpakken maar wij adviseren dat eerder te doen of na de activiteit. Onze ervaring leert namelijk dat kinderen bij binnenkomst geen geduld hebben voor cadeaus en zo snel mogelijk willen beginnen.

Ondanks dat alle kinderen een overall krijgen, adviseren wij oude kleding aan te trekken en neem bij slecht weer een droog setje kleding mee.

Regen is over het algemeen geen reden de activiteit te annuleren. Kinderen ervaren dit niet als hinderlijk. Daarnaast hebben wij voldoende schuilmogelijkheden waar de kinderen droog zitten kunnen. Alleen bij onweer wordt het gevaarlijk en kunnen wij de activiteit annuleren. In dat geval zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Na het omkleden en uitdelen van de uitrusting (masker en paintballgun) lopen de kinderen onder begeleiding van onze instructeurs naar het paintballveld. Daar aangekomen worden de belangrijkste regels uitgelegd en laten wij het speelveld zien.

Het speelveld is overzichtelijk en speciaal aangelegd voor kinderpaintball. Hierdoor is er altijd toezicht op de kinderen en is het spel goed te volgen voor ouders en begeleiders. Wel zo leuk om je kind te kunnen zien genieten!

Bij ons spelen de kinderen niet tegen of samen met andere groepen. Wij hebben daar bewust voor gekozen omdat is gebleken dat niet alle groepen “matchen”. Daarom spelen er bij ons maximaal twee groepen tegelijk die om de beurt het veld delen.

Wij streven ernaar om minimaal 6 games per groep te spelen. Na elke ronde krijgen de kinderen nieuwe paintballs. In de praktijk betekent dit dat elk kind tijdens de gehele activiteit ongeveer 100 paintballs verschiet. De kinderen weten daarmee exact waar ze aan toe zijn, komen nooit volledig zonder paintballs te zitten en ouders/ begeleiders worden niet met extra kosten geconfronteerd.

Gedurende de activiteit worden verschillende spelvormen met verschillende doelen en opdrachten gespeeld.