Kinderpaintball in Enschede

Kinderpaintball in Enschede

Kinderpaintball is voor kinderen van 8 t/m 15 jaar. Een stoere maar vooral leuke activiteit voor kinderfeestjes. Er wordt gebruik gemaakt van speciale kinderguns die minder hard schieten dan de ‘normale’ paintballguns. Er wordt met kleinere verfballetjes geschoten en ieder kind heeft altijd een masker op zodat gezicht en ogen beschermt zijn. Kinderpaintball is volledig veilig. Tevens staan de kinderen altijd onder toezicht van een ervaren instructeur. Voor kinderpaintball hanteren wij een minimale opgave van 8 kinderen.

De jarige speelt met zijn eigen vriendjes en vriendinnetjes en niet tegen of samen met andere groepen. Wij hebben daar bewust voor gekozen omdat is gebleken dat niet alle groepen “matchen”.

Er wordt altijd gespeeld onder begeleiding van ervaren instructeurs. Wij werken niet met een maximum aantal paintballs. Na elke game krijgen alle kinderen opnieuw paintballs. Op deze manier weten de kinderen exact waar ze aan toe zijn en heeft u geen onverwachte kosten.

Reserveer direct!
Kinderen team geel met Amerikaanse vlag kinderpaintball Enschede
Twee kinderen elk ander een schot gras/zand ondergrond kinderpaintball Enschede

Basic Kinderpaintball

Basic kinderpaintball is een 2 uur durend arrangement. Bij dit arrangement krijgen alle kinderen een overall, masker en een speciaal voor kinderen geschikt paintballgeweer. Na elke game worden de paintballgeweren door ons bijgeladen. De kinderen komen dus nooit zonder paintballs te zitten en ouders worden niet gedwongen extra paintballs bij te kopen. Een super leuk en origineel kinderfeestje voor stoere jongens en meiden!

 • 2 uur paintball (incl. uitleg)
 • null
  Na elke ronde nieuwe paintballs
 • Volledige uitrusting
 • Diverse spelvormen
 • Vanaf 8 personen

Bij onze kinderarrangementen kun je onbeperkt ranja bij boeken. De kosten bedragen € 1,-  per kind. Het is toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen.

€15,- per kind
Reserveer
Grote verfspat roze paintballgun

Kinderpaintball met frietje en snack

Dit is een 2 uur durend arrangement met aansluitend een frietje en snack. Alle kinderen krijgen een overall, masker en paintballgeweer. Na elke game worden de paintballgeweren door ons bijgeladen. De kinderen komen dus nooit zonder paintballs te zitten en ouders wordt niet gedwongen extra paintballs bij te kopen. Een super leuk en origineel kinderfeestje voor stoere jongens en meiden! Lees meer…

 • 2 uur paintball (incl. uitleg)
 • null
  Na elke ronde nieuwe paintballs
 • Volledige uitrusting
 • Friet en snack
 • Diverse spelvormen
 • Vanaf 8 personen

Bij onze kinderarrangementen kun je onbeperkt ranja bij boeken.
De kosten bedragen € 1,-  per kind. Het is toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen.

€20,- per kind
Reserveer
Kinderen lachen naar foto en eten snacks aan tafel kinderpaintball