Spelvormen

Voordat het paintballspel begint wordt eerst een uitgebreide briefing gegeven. Tijdens deze briefing geeft een instructeur van Paintball Warriors uitleg over de spel‐ en veiligheidsregels, wapens en materialen. Na de briefing tekent iedereen een verklaring waaruit blijkt dat kennis is genomen van de spel‐ en veiligheidsregels. Na de rondleiding door het speelveld kan het spel beginnen. Een spel duurt ongeveer 15 minuten. Er worden verschillende spelvormen gespeeld. Een aantal voorbeelden zijn hieronder beschreven.

Last man standing

In dit spel telt maar één ding: “Wie blijft als laatste over”. Probeer iedereen in het veld uit te schakelen maar let op! Ze zitten ook achter jou aan!

Team kill

De titel zegt genoeg. Twee teams strijden tegen elkaar totdat één team volledig is uitgeschakeld. Sluipend door het bos zul je onder dekking van je team de tegenstander benaderen en uitschakelen. Bij dit spel is samenwerking en tactiek van doorslaggevend belang.

Het vrijgezellen duel!

Bij “het duel” neemt de vrijgezel plaats achter een bunker. Tegenover hem neemt één van zijn maten ook plaats achter een bunker. Dan start het duel. Wordt één van beide personen geraakt dan stopt het duel en gaat de volgende persoon het duel tegen de vrijgezel aan.

Vlag veroveren

Verover met je team de vlag van de tegenstander voordat deze jou vlag te pakken heeft. Zorg voor een georganiseerde verdediging en een doeltreffende aanval! Samenwerken, tactiek en vooral snelheid zijn in dit spel erg belangrijk.

Piggy Hunt

Dit spel wordt voornamelijk tijdens het vrijgezellenfeest gespeeld. De vrijgezel moet zich verstoppen in het bos. Dan kan de jacht beginnen maar pas op want de vrijgezel kan extra bewapend zijn. Een spel dat de vrijgezel niet snel zal vergeten.

Bekijk de arrangementen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren