Paintball in volle uitrusting
shape-1

Paintball Uitrusting

Een goede uitrusting is super belangrijk. Niks is vervelender dan midden in de strijd gehinderd worden door slecht en niet functionerend materiaal. Boek je bij Paintball Warriors dan is dat altijd inclusief een volledige uitrusting. In de afgelopen 13 jaar hebben we een hoop verschillende maskers, soorten paintballs en overalls getest om te komen tot de beste uitrusting die je kan wensen. Op deze pagina vind je een overzicht van de uitrusting die je bij Paintball Warriors kan verwachten.

Paintballer in Enschede is geraakt en moet eruit
arrow-left
arrow-right

Paintball Maskers

We hebben ontelbaar veel maskers geprobeerd en getest en over geen enkel masker zijn onze klanten zo tevreden als over de MI-3 Field van Valken. Dit solide masker is niet alleen comfortabel maar ventileert ook goed zodat de lens nagenoeg niet beslaat. Wanneer het wat kouder wordt gebruiken wij een speciale variant van dit masker: De MI-3 Field Thermal-Black. Dit masker heeft een dubbele lens waardoor er nog minder kans is op beslaan. Kom je bij ons spelen en transpireer je veel of draag je een bril, dan is een thermal masker een uitkomst. Vraag onze instructeurs naar de thermal maskers! Foto van paintballmasker MI-3 Field Thermal-Black

Legeroverall

Iedere speler krijgt bij aankomst van ons een legeroverall. We hebben een wijd aanbod aan maten van 44 tot en met 62 voor volwassenen en 128 tot en met 176 voor kinderen. De pakken bedekken het lichaam volledig en zijn gemaakt van dik katoen. Hierdoor is de kans dat de onderkleding vies wordt minimaal. Daarnaast wordt veel van de impact van de paintballs opgevangen door de stugheid van de pakken.

Body protectors

Speciaal voor de dames (en de wat angstige heren ;)) hebben wij body protectors voor extra bescherming. Deze bieden extra bescherming voor het torso aan de voor- en achterkant en kunnen kosteloos worden geleend vooraf aan de activiteit. Heb je toch liever wat extra bescherming, schroom niet en vraag onze instructeurs gerust om een body protector.

Paintballs

Steeds meer paintball bedrijven gebruiken de zogeheten reballs. Dit zijn eigenlijk helemaal geen paintballs maar rubberen balletjes die, nadat ze afgeschoten zijn, nog een keer gebruikt kunnen worden. Voornamelijk indoor paintball hallen maken hier gretig gebruik van omdat ze een stuk goedkoper zijn. Het nadeel is dat ze veel meer pijn doen dan normale paintballs omdat ze niet kapot gaan op hun doel. Daarnaast zijn het eigenlijk helemaal geen paintballs. Wij gebruiken wel echte paintballs van hoge kwaliteit die nagenoeg altijd ‘breken’ op doel waardoor de kracht verdeeld wordt en de impact minder hard is. Pijn en blauwe plekken worden hierdoor tot het minimum beperkt.
Foto van 2 dozen pro-shar paintballs

Paintball wapens

Een overzicht van de paintball wapens die wij gebruiken vind je hier