Vrijgezellenfeest Paintball

Shoot the rabbit! Zie jij de aanstaande bruid of bruidegom al rennen in een hazenpak? Hilarisch! Kies voor een onovertroffen vrijgezellenfeest paintball arrangement.
Natuurlijk hoort gek doen erbij en wordt de vrijgezel het vuur aan de schenen gelegd, figuurlijk dan… Paintball voor een vrijgezellenfeest is een onvergetelijke ervaring waarbij je met een groep van minimaal 10 personen je eigen veld tot je beschikking hebt. We hebben verschillende mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest, het hazenpak is daarbij wel de favoriet.
Als je liever gewoon een goede pot paintball speelt met de groep, kan dat natuurlijk ook. Wij zorgen er in ieder geval voor dat het een compleet en onvergetelijk feest wordt!

Het vrijgezellenarrangement richt zich volledig op vrijgezellenfeesten. Wat maakt dit arrangement bijzonder? De tijdsduur van dit arrangement is 2,5 uur. De vrijgezel krijgt een hazenpak en er worden speciale spelvormen gespeeld waar de vrijgezel centraal staat. Wil jij een gaaf vrijgezellenuitje met vrienden in Twente in de buurt van Oldenzaal of Enschede, dan is het Paintball vrijgezellenarrangement van Paintball Warriors perfect voor jouw groep vrienden of familie.

Bij een vrijgezellenfeest hoort natuurlijk ook een lekkere maaltijd en een biertje. Dat is mogelijk en kan als optie bijgeboekt worden.

 

 

Reserveer nu!
Man in hazenpak achter schot met gaten paintball Enschede
Man in hazenpak achter schot paintball Enschede

Vrijgezellen Paintball

Paintball Warriors in Enschede of Oldenzaal is dé perfecte plek! Door de tijdsduur, het hazenpak voor de vrijgezel en de speciale spelvormen waar de vrijgezel centraal staat onderscheidt het vrijgezellenarrangement in Enschede en Oldenzaal zich van de andere arrangementen. Een gaaf vrijgezellenuitje met vrienden in de buurt van Oldenzaal of Enschede? Dan is voor jou en jouw vriendengroep het vrijgezellenarrangement van Paintball Warriors hét perfecte arrangement!

  • 2,5 uur paintball (incl. uitleg)
  • null
    350 paintballs p.p.
  • null
    Hazenpak voor de vrijgezel
  • Volledige uitrusting
  • Diverse spelvormen
  • Vanaf 8 personen
€45,- p.p.
Reserveer in Oldenzaal
Reserveer in Enschede
Grote verfspat roze paintballgun