Wat is paintball

Paintball is een vrij nieuwe sport, overgewaaid uit Amerika, die ook steeds populairder wordt in ons land. Het is de bedoeling elkaar te beschiet met milieuvriendelijke verfballetjes (gevuld met gelatine). Als je bent geraakt verlaat je het spel waardoor de tegenstander in een betere positie verkeert. Over het algemeen spelen twee teams tegen elkaar en zal er om een vlag worden gestreden. Maar er zijn meerdere spelvormen mogelijk. Bij paintball speelt strategie, durf en teamwork een belangrijke rol. Het team die het best van deze elementen gebruik maakt heeft de sleutel tot de overwinning. Paintball is één van de meest spannende teamsporten ter wereld en vergt zowel fysieke als mentale inspanning. Maar boven alles geeft paintball ontzettend veel speelplezier.

 

Uitrusting

Paintball Warriors maakt alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar materiaal, zodat je maximaal kunt spelen en het beste uit jezelf kunt halen. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats. Iedere deelnemer beschikt over de hieronder genoemde materialen.

 

Tippmann custom 98 paintballwapen (volwassenen)

Dit semi-automatische paintballgeweer heeft dezelfde vorm en de eigenschappen als een standaard legergeweer. Hierdoor is hij makkelijk hanteerbaar en is er erg nauwkeurig. Onze paintballwapens werken op Co2. De balletjes worden dus weggeschoten door middel van luchtdruk.

 

JT splatmaster Z200 shotgun

De JT splatmaster is een speciaal kinderpistool die minder hard schiet dan de “normale” pistolen. Het pistool werkt op basis van veerspanning en de balletjes zijn kleiner dan paintballs die bij volwassen paintball gebruikt worden. De JT splatmaster is licht en gebruiksvriendelijk voor de kids. De beste kindergun die op dit moment verkrijgbaar is!

 

Gezichtsmasker

Het gezichtsmasker beschermt je gezicht en hoofd. Onze maskers bieden optimaal draagcomfort en uitstekende bescherming. Het is mogelijk om een bril onder het masker te dragen. Mocht je beschikken over lenzen dan adviseren wij je deze te gebruiken. Dit verhoogt het draagcomfort van het masker en voorkomt een beschadigde bril.

 

(Leger)overall

Een groene overall van dik materiaal zorgt ervoor dat je kunt spelen zonder zich druk te maken over vuile of kapotte kleding. De groene kleur zorgt voor perfecte camouflage. Wel zo handig als je door het bos sluipt.

Bekijk arrangementen!