Halloween Zombie Hunt

Halloween Zombie Hunt

Ben jij fan van The Walking Dead, of gaat je fascinatie nog een stap verder? Jij durft het vast niet aan om in een angstaanjagende omgeving zelf op zombiejacht te gaan…
Fantasie wordt werkelijkheid als je het lef hebt om deel te nemen aan de paintball zombiehunt. Sluip door het speelveld om op zoek te gaan naar deze bloeddorstige monsters.
Neem ze te grazen voordat ze jouw te pakken nemen. De zombies zijn meedogenloos, schrikwekkend en bewegen zich geruisloos door het gewas. Je zult kippenvel krijgen als je beslopen wordt en ineens een hand in je nek voelt….

De paintball zombiehunt is een event waarbij je in het (half)donker met andere gefascineerden op jacht gaat naar de overleving. Het doel is niet om zoveel mogelijk zombies neer te schieten met je paintballgun, het doel is overleven! Bij het minste of geringste geluid en geritsel in de struiken leg je aan om de levende doden uit te schakelen met een verfbal. Een superspannende en griezelige hunt die je als paintballliefhebber absoluut meegemaakt moet hebben.

Pak ze voordat ze jou te pakken hebben…..

Drie zombies lopen door het veld zombie hunt paintball warriors
Man verkleed zombie verstopt achter boom paintball Oldenzaal

Halloween Paintball

  • 3 uur paintball spelen (19:00 – 22:00)
  • null
    onbeperkt paintballs p.p.
  • inclusief één consumptie
€25,- p.p.
Reserveer
Grote verfspat roze paintballgun