Naar nieuws

22 januari 2020 Outdoor Lasergamen in Enschede!

Vanaf 15 April organiseren wij ook lasergamen onder de merknaam Lasergame Warriors op het rutbeek in Enschede. We zijn momenteel druk bezig met het bouwen van een gloednieuwe outdoor lasergame arena die begin April af zal zijn. Boek je alvast een kinderfeestje voor na 15 april dan krijg je tot en met 1 april 10% vroegboekkorting door de code ‘warrior’ te gebruiken tijdens het reserveren.

arrow-left
arrow-right

Outdoor Lasergamen?

Ja! Vaak wordt gedacht dat lasergamen alleen binnen gedaan kan worden maar het is eigenlijk veel leuker buiten. Binnen locaties zijn namelijk vaak heel klein en kun je eigenlijk alleen maar alleen spelen omdat je niet met elkaar kan communiceren en niet als team kan spelen. Outdoor heb je veel meer mogelijkheden. Zo kun je allerlei team spelletjes spelen met leuke missies. Natuurlijk is het ook veel leuker om buiten te zijn met mooi weer.

Lasergamen Enschede

Onze nieuwe lasergame locatie in Enschede is op het rutbeek in Enschede vlakbij de skiheuvel. Zo is een lasergame kinderfeestje bij ons dan ook supergoed te combineren met een bezoek aan het Rutbeek om even lekker te zwemmen of te voetballen.

social-pattern social-pattern
Deel dit artikel