Paintball Haas zit tussen groep vrienden met een vrijgezellenfeest in Oldenzaal
shape-1

Vrijgezellenfeest Twente

Ga jij een vrijgezellendag organiseren? Kies dan voor een paintball vrijgezellenfeest op één van onze toplocaties in Twente. Paintball is inmiddels een klassieke vrijgezellenactiviteit geworden en dat is niet zo gek. Je broer of beste vriend in een hazenpak hijsen en er vervolgens met zijn allen op te knallen. Wat is nou meer vrijgezellenfeest dan dat!?

Een leuk vrijgezellenfeest organiseren kan een hele uitdaging zijn. Want doe je één activiteit of meerdere en zo ja, hoe kom je dan van de ene activiteit naar de andere als je ook allemaal al wat gedronken hebt? En wat zijn eigenlijk leuke activiteiten? Immers moer de vrijgezel natuurlijk wel een beetje afzien en in het midden van de belangstelling staan tijdens een vrijgezellendag, anders is het geen vrijgezellenfeest! Natuurlijk moeten de mannen of vrouwen aan het einde van de dag ook nog wat eten. In dat alles kunnen wij je helpen!

Vrijgezel in hazenpak op een vrijgezellenfeest enschede
Vrijgezellenfeestje staat klaar om te gaan spelen in Enschede
Mannen genieten na bij een vrijgezellenfeest in Enschede
arrow-left
arrow-right

Een goed idee voor een vrijgezellenfeest

Worstel jij ook met het vinden van een leuk idee voor een vrijgezellenfeest? Paintball Warriors heeft een breed aanbod aan vrijgezellenfeesten voor je. Of je nou alleen wilt paintballen of een complete dag met meerdere activiteiten en lekker eten op het eind, wij hebben het! Op onze twee toplocaties in Twente bieden we verschillende paintball vrijgezellenfeesten aan met leuke combinaties van activiteiten. Want wie wil er nou gedoe met taxi’s, allerlei verschillende reserveringen en tijdsdruk op een feestdag? Wij snappen dat. Boek bij ons en wij organiseren alle activiteiten inclusief eten voor de hele dag. Het enige wat jullie moeten doen is genieten.

Vrijgezellenfeest voor mannen EN vrouwen

Dat paintball vrijgezellenfeesten alleen voor mannen zou zijn, is toch allang niet meer van deze tijd?! Zo hebben wij jaarlijks veel vrouwen vrijgezellenfeesten die niet minder genieten van een goede pot knallen. Indien nodig passen wij de arrangementen gewoon iets aan. Bovendien stellen wij kosteloos body protectors beschikbaar voor iedereen die zich zorgen maakt over blauwe plekken. Gelukkig blijkt dit altijd reuze mee te vallen.

shape 6
Daarom Paintball Warriors!
  • Eigen groep (8+)? Altijd een eigen veld!
  • Meer dan 20.000 bezoekers per jaar
  • De mooiste bosvelden van Nederland
  • Twee locaties in Twente
Volg ons ook op Facebook!
shape 7
Paintball

Vrijgezellenfeest Enschede

Op onze locatie in Enschede hebben we een aantal leuke vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen in de aanbieding. Als je op zoek bent naar outdoor activiteiten in Enschede dan is het Rutbeek “the place to be”. In samenwerking met onze collega-bedrijven maken we er voor jullie een onvergetelijke dag van vol actie en plezier. Omdat alle activiteiten (inclusief eten) plaatsvinden op hetzelfde park hoeft er niet ver gereisd te worden tussen de activiteiten. Zo kun je als organisator lekker ontspannen.

Paintball

Vrijgezellenfeest Oldenzaal

Moet jij een vrijgezellenfeest organiseren en kom je uit het Twentse achterland of uit de buurt van Almelo? Kom dan naar onze locatie in Oldenzaal. Het Hulsbeek is een groot recreatiepark waar wij één van de grootste en mooiste paintball locaties van Nederland hebben. De perfecte plek voor een actief vrijgezellenfeest. Sluip door de dichtbegroeide bossen en ga op jacht naar je vrienden maar pas wel op dat ze jou niet eerst vinden! Het Hulsbeek is een prachtig park met een mooie omgeving waar genoeg leuke dingen te doen zijn voor een onvergetelijke vrijgezellendag.

Paintball

Vrijgezellenfeest op Maat?

Heb je speciale wensen, leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest of kon je niet vinden wat je zocht? Laat het ons weten! Wij staan namelijk altijd open voor leuke ideeën en zullen altijd ons best doen om jullie vrijgezellenfeest tot een knallend succes te maken.