Paintball Venlo

Op kleine afstand van Venlo ligt onze nieuwste paintball locatie. Deze locatie is mooi afgelegen en heeft in totaal drie velden met een totaal oppervlak van iets meer dan 20.000 m2. Het mooie aan deze locatie is dat de velden heel verschillend zijn en erg dicht bij elkaar liggen. Hierdoor kun je meerdere velden proberen, dat zorgt natuurlijk voor leuke variatie in de spellen!

De arrangementen op deze locatie bieden we aan in samenwerking met Active Paintball. Deze organisatie is al jarenlang een vast waarde in de paintball wereld en staat garant voor een top ervaring!

 

Paintballactie op ons terrein in Venlo
Teamwork en strategie bij paintballen in Venlo
Paintballspellen vol actie in Venlo
Spannende paintballuitdagingen in Venlo
arrow-left
arrow-right

Locatie informatie

Adres

Hei 17A
5991 PC
Baarlo

Parkeren

Parkeren kan kosteloos naast het veld.

  • Oppervlakte20.000 m2
  • Max spelers50
  • Aantal velden3
shape 6
Daarom Paintball Warriors!
  • Eigen groep (8+)? Altijd een eigen veld!
  • Meer dan 20.000 bezoekers per jaar
  • De mooiste bosvelden van Nederland
  • Paintballen op 4 locaties
shape 7
Paintball

Arrangementen Venlo

In Venlo bieden we paintball arrangementen aan voor elke gelegenheid. Onze arrangementen hebben een duur van 2 of 3 uur en elk arrangement heeft een vast aantal paintballs per persoon die bij de prijs inbegrepen is (met uitzondering van de unlimited pakketten). Extra paintballs kunnen altijd op locatie worden bijgekocht wanneer nodig, al is het altijd voordeliger wanneer deze in een arrangement geboekt worden. Voor alle arrangementen geldt een minimum aantal deelnemers van 8. Wil je met minder dan 8 spelen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

arrow-left
arrow-right