shape-1

Over Paintball Warriors

Paintball Warriors is in 2005 opgericht door Jan Willem Hoezen en Willem Jan Grijsen en bestaat al weer 15 jaar.  Veel mensen vragen ons “hoe zijn jullie ooit begonnen?”. Het antwoord is simpel: Wij deden op dat moment wat we leuk vonden en zijn het gewoon gaan doen.

Gekke foto van paintball warriors collega's
arrow-left
arrow-right

Ons verhaal

Gewoon doen betekende voor ons een set gebruikte guns kopen en een plek zoeken om te paintballen. De activiteiten werden de eerste jaren letterlijk en figuurlijk vanuit de kofferbak van de auto georganiseerd op allerlei verschillende locaties in Nederland. Na verloop van tijd kwamen we steeds meer tot de conclusie dat de manier waarop we het deden geen basis was voor een duurzaam en toekomst bestendig bedrijf. Het belangrijkste daarin was een vaste locatie in het oosten van Nederland waar alle noodzakelijk (veiligheids) voorzieningen getroffen konden worden. Na een lange zoektocht hebben we in Enschede (Rutbeek) en daarna ook in Oldenzaal (Hulsbeek) een mooie locatie gevonden. Door deze verandering en natuurlijk nog veel meer zaken hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot de plek in Twente waar je moet zijn voor de ultieme paintball ervaring.
Wij staan niet stil en blijven ons ontwikkelen naar een nog hoger niveau. Daar is deze nieuwe site een goed voorbeeld van. Wij zijn super trots op het resultaat en hopen dat je ervan geniet en het aanleiding geeft om ons een keer te bezoeken. Tot snel!

Ons team

Waar zouden we zijn zonder ons team. Helemaal nergens! Super trots zijn wij op deze helden die elk weekend weer klaarstaan om juliie de ultieme paintball beleving te bieden. We zouden jullie graag een teamfoto laten zien met iedereen erop maar die hebben we niet. Wat slecht, working on it!