Paintball Venray

In de bossen vlak naast Venray ligt onze nieuwste paintball locatie.  Dit oude en dichtbegroeide bosgebied is ideaal voor de echte outdoor paintballer. Deze locatie heeft in totaal 3 paintball velden die allemaal een centrale ingang hebben. Je kunt dus meestal gebruik maken van meerdere velden tijdens je bezoek.

Op deze locatie werken we samen met Nika-actief die het paintball uitje zullen verzorgen. Naast paintball hebben zij ook nog tal van andere leuke activiteiten. Heb je interesse in een leuk combinatiearrangement? Informeer bij je reservering dan even naar de opties.

Spannende paintballactie in Venray
Teamwork en adrenaline bij paintballen in Venra
Avontuurlijke paintballervaring in Venray
Opwinding en sensatie tijdens paintball in Venray
arrow-left
arrow-right

Locatie informatie

Adres

Loonsedijk 7
5815 EH
Merselo

Vanaf de Loonsedijk het bos in rijden(bij gele bord), daarna 200 mtr rechtdoor. Ons terrein bevindt zich aan de rechtkant van het bospad.

Parkeren

Parkeren kan in de parkeervakken direct aan het bospad.

  • Oppervlakte8.000 m2
  • Max spelers50
  • Aantal velden3
shape 7
Paintball

Arrangementen Venray

Op onze locatie in Venray zijn alle onze vast paintball arrangementen mogelijk, dus ook de unlimited pakketten. Ook zullen er binnenkort leuke combinatiearrangementen worden aangeboden voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeesten. Wil je nu al weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan even contact met ons op.

arrow-left
arrow-right