Twee kinderen spelen kinderpaintball en zitten naast elkaar in dekking achter een hindernis
shape-1

Kinderpaintball

Kinderpaintball  is een super spannende activiteit voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar. Vergeet Fortnite en Call of Duty, dit is pas echte actie waarbij de kinderen daadwerkelijk in beweging komen!

Op ons speciaal ontworpen kinderpaintballvelden kunnen de kinderen helemaal los gaan. Paintball is een superleuk spel waarbij je niet alleen gericht moet schieten, maar ook slim moet zijn om je tegenstanders te verslaan. Goed samenwerken met je teamgenoten is daarbij heel belangrijk! Zo moet je samen goede afspraken maken over de strategie en elkaar aanmoedigen en coachen tijdens het spel voor het beste resultaat. Daarom is kinderpaintball niet alleen geschikt voor kinderfeestjes maar ook voor uitjes met de klas of je sportteam. Buiten spelen was nog nooit zo spannend!

Meisjes krijgen uitleg over kinderpaintball in Enschede
Meisje ligt op een heuvel kinderpaintball veld Enschede
Jongen is op zijn masker geraakt
Jongen op heuvel kinderpaintball veld
Kids kijken door bunker tijdens het paintballen
arrow-left
arrow-right

Het leukste kinderfeestje bij jou in de omgeving!

Als je op zoek bent naar een actief kinderfeestje waar de kids nog maanden over napraten dan gaat er niks boven kinderpaintball! De gezonde spanning die de kids voelen voordat het eerste spel begint zorgt altijd voor een hoop voorpret op de weg naar het feestje. Zou het pijn doen? Hoe hard schieten de geweren? Ben ik net zo goed in het echt als op het computerscherm!?

Kinderpaintballs

De kinderen spelen met echte paintballs! Deze zijn wel wat kleiner dan de normale ballen maar niet minder echt!

Hoe ver van tevoren moet je aanwezig zijn?

De tijd per arrangement is inclusief uitleg. Om deze reden is het verstandig om altijd 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn voor omkleden en voorbereiding. Zo hebben de kids zoveel mogelijk speeltijd!

Ouders zijn ook belangrijk

Wat is nou fijner dan een kinderfeestje waarbij je als ouder gewoon lekker aan de kant kan zitten met een kop koffie? Wij snappen dat. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en kunnen omgaan met grote groepen kinderen van alle leeftijden. Vanaf het moment dat kinderen binnenkomen nemen wij de leiding en begeleiden de kinderen van begin tot eind zodat jij lekker kan ontspannen.

Is kinderpaintball veilig?

Jazeker! We maken gebruik  van speciale kindergeweren die de kinderen zelf laden door middel van een veer en veel minder hard schieten dan de ‘normale’ paintballgeweren. Ook schieten deze met kleinere verfballetjes die, in combinatie met de langzamere snelheid, weinig pijn doen en relatief ongevaarlijk zijn. Daarnaast heeft ieder kind altijd een masker op zodat gezicht en ogen beschermt zijn en is er altijd een ervaren instructeur aanwezig die alles goed in de gaten houdt en ervoor zorgt dat de activiteit veilig verloopt.

Is de verf uitwasbaar?

De paintballs die bij paintball kinderfeestjes gebruikt worden zijn een stuk kleiner dan de normale paintballs maar gevuld met dezelfde verf. Deze verf is volledig biologisch afbreekbaar en uitwasbaar met water. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vieze kleding. Wel raden wij altijd aan om de kids oude schoenen aan te doen omdat die minder makkelijk uit te wassen zijn.

Kinderfeestje met eten!

Maak het kinderfeestje compleet door af te sluiten met een frietje en een snack op locatie. Vink de optie aan tijdens je boeking. Let op: deze optie verschilt per locatie!

shape 6
Daarom Paintball Warriors!
Vragen?

Wil je meer weten over paintball kinderfeestjes? Neem gerust contact met ons op of vind je vraag in de FAQ.

Volg ons ook op Facebook!
shape 7
Kinderfeestje

Arrangementen

Welkom bij onze kinderpaintballwereld, waar avontuur en spanning samenkomen! Onze speciaal ontworpen kinderpaintballvelden zijn uitgerust met stoere obstakels, gave uitkijktorens en alles wat de jonge paintballhelden nodig hebben voor een geweldig spel. Naast de actie bieden we voldoende zitruimte om even bij te komen, en begeleiders kunnen comfortabel toekijken terwijl de kids deel uitmaken van dit onvergetelijke paintballavontuur! Bekijk hier ons aanbod aan arrangementen.

arrow-left
arrow-right
shape 4
Hoe verloopt een

Paintball Kinderfeestje?

Aankomst

De arrangementstijd is inclusief uitleg en omkleden. Daarom is het altijd goed om ruim (+/- 15 min) van tevoren aanwezig te zijn. Bij aankomst maken jullie eerst kennis met de instructeur. Hij of zij zal jullie kinderfeestje begeleiden. Na het omkleden en uitdelen van de uitrusting (masker en paintballgeweer) lopen de kinderen onder begeleiding van de instructeur naar het paintball veld. Daar aangekomen worden de belangrijkste regels uitgelegd, worden de teams verdeeld en kan de actie losbarsten!

Activiteit

We spelen verschillende soorten Kinderpaintball games die gemiddeld tussen de 5 en 10 minuten duren. Soms delen twee groepen een veld die dan om en om spelen. We proberen altijd een minimum van 6 games te spelen (3 voor de 1-uurs arrangementen). Tijdens de pauzes kan er van teams gewisseld worden en in overleg met de instructeur bepaald worden welk speltype er de volgende game gespeeld gaat worden.

Afsluiting

Eenmaal uit gepaintballed maken we nog even een mooie groepsfoto en kunnen de pakken en maskers uit worden getrokken voor wat nodige verkoeling. Betaling kan bij de instructeur (zowel met pin als contant) die jullie ook zal voorzien van parkeerkaarten (gereduceerd tarief).

Instructeur legt uit hoe kinderpaintball guns werken