Bedrijfsfoto na een paintball bedrijfsfeest
shape-1

Bedrijfsfeest Twente

Op zoek naar een spannend en actief bedrijfsfeest in Twente? Paintball Warriors organiseert op twee toplocaties in Twente fantastische paintball bedrijfsuitjes. Beleef een dag vol actie en plezier samen met je team. We delen jullie op in twee groepen die vervolgens de strijd met elkaar aangaan. Bij een spel paintball gaat het niet alleen om wie er het best kan schieten maar vooral om teamwork. Voordat het spel begint moeten de taken verdeeld en de strategie bepaald worden. Wie gaat er vol voor de aanval en wie blijft achter om de basis te verdedigen? Het team met het beste teamwork komt bijna altijd als winnaar van het veld. Bij Paintball Warriors speel je altijd met je eigen groep op je eigen veld. Zo speel je altijd alleen tegen je eigen groep en kun je zelf het tempo van de activiteit bepalen.

Ben je op zoek naar meer dan alleen een potje paintballen? Bekijk dan onze dag vullende programma’s met een combinatie van leuke activiteiten en originele outdoor kook- en eet opties om het bedrijfsfeest compleet te maken. Wij gaan tot het uiterste om jullie een topdag te bezorgen!

Gasten worden bediend door medewerker van Paintball Warriors
arrow-left
arrow-right

Een origineel idee voor een bedrijfs- of personeelsuitje

Een personeelsfeestje plannen is niet makkelijk. Er zijn vaak tientallen opties en prijzen die je moet vergelijken en ook moet je nog rekening houden met het weer. Daarnaast wil je natuurlijk wel iets speciaals doen waarover de collega’s nog lang zullen napraten. Ook wil je voorkomen dat er bij een uitje teveel moet worden gereisd van de ene activiteit naar de andere, dit maakt het vaak ook niet goedkoper.

Geen gedoe maar alles inclusief en nauwkeurig geregeld

De planning en organisatie van een bedrijfsuitje is vaak het minst leuke en stressvolle gedeelte, vooral als het om grote groepen gaat. Wij snappen dat en om deze reden geloven wij in volledig verzorgde personeelsuitjes (incl eten) voor een goede prijs en zoveel mogelijk op één locatie. In overleg stellen we een programma samen van leuke activiteiten, lekker eten en drinken waarna wij zorgen voor de rest. Zo kun je met zijn allen ontspannen en genieten van het feest en hoef je je geen zorgen te maken over tijdsplanningen en andere reserveringen. Bekijk hieronder een aantal van onze meest populaire programma’s.

Volg ons ook op facebook!
shape 7
Paintball

Bedrijfsfeest Enschede

Er is geen mooiere plek voor een bedrijfsfeest in Twente dan onze toplocatie op het Rutbeek in Enschede. Op kleine afstand van elkaar liggen twee mooie paintball velden met daartussen onze overdekte outdoor kookplaats. Op deze locatie hebben we een breed aanbod aan bedrijfsuitjes. Zo verzorgen we in samenwerking met onze partners allerlei combinatiearrangementen waardoor er altijd wel een passend programma gevonden kan worden. Zoek je bijvoorbeeld meer dan alleen een paintball activiteit en wil je er nog iets anders leuks bijdoen? Wat dacht je van waterskiën, tuk-tuk rijden, expeditie robinson en nog veel meer!

Paintball

Bedrijfsfeest Oldenzaal

Wil je een actief bedrijfsfeest in Twente organiseren, dan hebben wij een aantal leuke ideeën voor je. Op het Hulsbeek in Oldenzaal bieden we een aantal fantastische combinatiearrangementen aan met natuurlijk paintball maar ook klimmen, solex- en quad rijden. Met zoveel actie wordt dit een bedrijfsfeest om nooit te vergeten!

Bedrijfsfeest

op maat?

Heb je speciale wensen, leuke ideeën voor een bedrijfsfeest of kon je niet vinden wat je zocht? Laat het ons weten! Wij staan namelijk altijd open voor leuke ideeën en zullen altijd ons best doen om jullie bedrijfsfeest tot een knallend succes te maken.