shape-1

Paintball Nederland

Ontdek paintballavonturen door heel Nederland! Hier vind je informatie over onze opwindende paintballlocaties verspreid over het land. Van de uitgestrekte velden in Gelderland tot de spannende arena’s in Limburg, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een dag vol adrenaline en plezier. Bekijk hieronder meer details over elke locatie en bereid je voor op een onvergetelijk paintballavontuur!

Bekijk hieronder op de kaart welke locatie het dichtst bij jou in de buurt is.

Paintballen in Nederland: 7 locaties

Paintball Gelderland

Paintball Nijbroek

Paintball Nijbroek, gelegen te midden van het prachtige Gelderse landschap, biedt een unieke paintballervaring voor zowel beginners als ervaren spelers. Met uitdagende speelvelden nabij Apeldoorn en Deventer, is Paintball Nijbroek de perfecte bestemming voor een dag vol spanning en teamwork.

Check hier de pagina met arrangementen voor deze locatie.

Paintball Brabant

Paintball Venhorst

Ontdek Paintball Venhorst, dé paintballlocatie in het hart van Brabant. Met speelvelden die variëren van bosgebieden tot stedelijke omgevingen, biedt Paintball Venhorst een unieke ervaring voor iedereen. Gunstig gelegen nabij steden als Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven, is Paintball Venhorst de ideale bestemming voor een spannende dag vol actie en avontuur.

Check hier de pagina met arrangementen voor deze locatie.

Paintball Limburg

Paintball Venray

Paintball Venray, gelegen in het schilderachtige Limburg, biedt een onvergetelijke paintballervaring te midden van prachtige natuurlijke omgevingen. Met uitdagende speelvelden en opwindende scenario’s, is Paintball Venray de perfecte bestemming voor een dag vol spanning en plezier. Nabij steden als Helmond, Eindhoven en Venray, is Paintball Venray gemakkelijk bereikbaar voor avonturiers uit de regio.

Check hier de pagina met arrangementen voor deze locatie.

Paintball Venlo

Ontdek Paintball Venlo, gelegen in het hart van Limburg, en beleef een onvergetelijke paintballdag met vrienden, familie of collega’s. Met diverse speelvelden en spannende scenario’s, biedt Paintball Venlo een adrenalinepompende ervaring voor iedereen. Nabij steden als Roermond, Weert en Venlo, is Paintball Venlo de ideale bestemming voor een dag vol actie en avontuur.

Check hier de pagina met arrangementen voor deze locatie.

Paintball Overijssel

Paintball Enschede en Oldenzaal

Paintball Enschede en Oldenzaal bieden opwindende paintballavonturen in het prachtige Overijsselse landschap. Met diverse speelvelden en uitdagende scenario’s, is Paintball Enschede en Oldenzaal de perfecte bestemming voor een dag vol actie en plezier. Nabij steden als Hengelo, Almelo en Rijssen, is deze locatie gemakkelijk bereikbaar voor paintballenthousiastelingen uit de regio.

Check hier de pagina met arrangementen voor Enschede en hier voor Oldenzaal.

Paintball Zuid-Holland

Paintball Rijnsburg

Beleef Paintball Rijnsburg, gelegen in het bruisende Zuid-Holland, en ontdek de opwinding van paintballen in een unieke omgeving. Met uitdagende speelvelden en spannende scenario’s, biedt Paintball Rijnsburg een adrenalinepompende ervaring voor iedereen. Nabij steden als Leiden, Den Haag, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn, is Paintball Rijnsburg de ideale bestemming voor een dag vol actie en avontuur.

Check hier de pagina met arrangementen voor deze locatie.

Klaar voor een spannend paintballavontuur? Neem contact met ons op voor meer informatie en boek vandaag nog je paintballevenement bij Paintball Nederland!

shape 6
  • Eigen groep (8+)? Altijd een eigen veld!
  • Meer dan 35.000 bezoekers per jaar
  • De mooiste bosvelden van Nederland
  • Paintballen op 7 locaties in Nederland!
shape 7
Kies een

Arrangement

Maak je klaar voor een onvergetelijke paintballdag in Nederland met onze gevarieerde arrangementen! Van opwindende spelopties tot exclusieve groepsaanbiedingen, wij bieden alles wat je nodig hebt voor een dag vol plezier en avontuur. Verken hieronder onze selectie arrangementen en reserveer vandaag nog jouw perfecte paintballdag bij Paintball Warriors!

arrow-left
arrow-right
Speciale

Wensen?

Kun je niet vinden wat je zoekt of is iets niet helemaal duidelijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!