shape-1

Paintball in Twente

Ben je op zoek naar een spannende activiteit in Twente? Kom paintballen bij ons op een van onze twee locaties! Wij bieden paintball aan op onze locaties in Enschede en Oldenzaal. Beide locaties zijn ideaal voor zowel beginnende als ervaren paintballspelers. Of je nu in de omgeving van Hengelo, Almelo, Rijssen, Nijverdal, Tubbergen, Goor of Haaksbergen woont, bij ons ben je aan het juiste adres voor de meest opwindende paintballexperience in de regio.

Groepsfoto selectie Fc Twente paintball bij paintball warriors
Speler van FC Twente schiet vanachter een boom bij paintball warriors oldenzaal
Twee spelers van FC twente spelen paintball
Wout brama van FC twente juicht na een gewonnen potje paintball
arrow-left
arrow-right

Paintball Locaties in Twente

Onze paintballlocaties bieden een realistische en uitdagende paintballervaring voor iedereen. Wij hebben in Enschede twee velden en in Oldenzaal wel zes velden. Op al onze velden hebben we obstakels, schuilplaatsen en andere elementen die het paintballen extra spannend maken.

Het Hulsbeek, Oldenzaal

Op recreatiepark het Hulsbeek in Oldenzaal ligt onze grootste locatie met in totaal 6 velden. Wil je paintball spelen en kom je uit de buurt van Tubbergen, Denekamp, Oldenzaal of Losser dan ben je er in luttele minuten.

Het Rutbeek, Enschede

Onze hoofdlocatie bevindt zich op het Rutbeek in Enschede. Een iets kleinere locatie dan in Oldenzaal maar niet minder gaaf. Kom je uit de buurt van Haaksbergen, Eibergen, Lochem of Goor dan is het maar een klein stukje rijden.

Twee paintball locaties in Twente

 

Spelvormen

Bij ons kun je paintballen in verschillende spelvormen. Zo hebben we onder andere de spellen capture the flag, team deathmatch en last man standing. Voor iedereen is er een geschikte spelvorm te vinden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om eigen spelvormen aan te dragen en deze te spelen.

Professionele instructeurs en uitrusting

Bij ons staan professionele instructeurs voor je klaar die je kunnen helpen bij het opzetten van de spelregels en het uitrusten van de deelnemers met de benodigde uitrusting. Wij vinden het belangrijk dat iedereen veilig kan paintballen. Daarom krijg je van ons een overall, gezichtsmasker en een paintballgeweer met bijbehorende bescherming.

Geschikt voor groepen en evenementen

Onze paintballlocaties zijn ook zeer geschikt voor het vieren van verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Wij bieden verschillende arrangementen aan die aansluiten bij jouw wensen en budget. Bij ons ben je gegarandeerd van een dag vol actie en plezier!

Boek nu jouw paintballuitje bij ons

Ben je benieuwd geworden naar onze paintballlocaties in Twente? Boek dan nu jouw paintballuitje bij onze locatie in Enschede of Oldenzaal en beleef een onvergetelijke dag vol spanning en sensatie. Wij heten je graag welkom op onze paintballlocaties in Twente!

shape 6
Daarom Paintball Warriors!
  • Eigen groep (8+)? Altijd een eigen veld!
  • Meer dan 20.000 bezoekers per jaar
  • De mooiste bosvelden van Nederland
  • Twee locaties in Twente: Enschede en Oldenzaal
shape 7
Onze

Arrangementen

De volgende paintball pakketten zijn te boeken op beide locaties in Twente. We hebben per locatie ook nog een gaaf aanbod aan vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes.

arrow-left
arrow-right