Paintball Enschede

Paintball spelen in Enschede doe je bij Paintball Warriors. Al jaren komen Nederlandse en Duitse van ver om te kunnen paintballen op onze bijzondere velden. Op het recreatiepark het Rutbeek in Enschede hebben wij onze hoofdlocatie met drie terreinen waaronder twee paintball velden.

Op deze toplocatie kun je niet alleen paintballen maar zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Zo bieden we in samenwerking met bedrijven op het Rutbeek fantastische vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes aan met leuke combinaties van paintball en andere spannende activiteiten. Gelegen tussen de twee paintball velden hebben we een supergave outdoor eetlocatie waar we grote groepen kunnen bedienen met overheerlijke BBQ’s.  Met een bezoek aan onze paintball locatie in Enschede ben je verzekerd van een dag vol actie en plezier.

Instructrice helpt een paintball groep met het laden van de wapens
Paintballer op een heuvel in Enschede
De zon komt door de bomen op het bosveld in Enschede
Twee paintball spelers veroveren de vlag
Paintball speelster zoekt dekking in het bos in Enschede
Paintballer in het midden van de strijd in Enschede
Overzicht van Paintballveld in Enschede
Paintballer in Enschede is geraakt en moet eruit
Paintballer verstopt zich onder een camouflagedoek
Paintball team staat klaar om te beginnen
arrow-left
arrow-right

Locatie Enschede

 

Adres

Het Rutbeek
Blikkersmaatweg 15
7546 RJ Enschede

Parkeren

Parkeren kost € 3,00 per auto. Kaartjes kunnen bij ons op locatie gekocht worden.

Reistijden vanaf

Almelo 25 Min
Hengelo 20 Min
Haaksbergen 12 min

  • Oppervlakte 9.250 m2
  • Aantal spelers80
  • Speelvelden2
shape 6
Daarom Paintball Warriors!
  • Eigen groep (8+)? Altijd een eigen veld!
  • Meer dan 20.000 bezoekers per jaar
  • De mooiste bosvelden van Nederland
  • Twee locaties in Twente
Volg ons ook op Facebook!
shape 7
Onze

Arrangementen

In Enschede bieden we paintball arrangementen aan voor elke gelegenheid. Of je nou een kinderfeestje houdt, een vrijgezellenfeest organiseert of met je team een uitstapje maakt, wij hebben altijd een passend aanbod. De arrangementen hebben een duur van 2 of 3 uur. Vaak is 2 uur voldoende om een goede pot te kunnen paintballen. Mocht je nou echt los willen gaan, kies dan voor 3 uur. Elk arrangement heeft een vast aantal paintballs per persoon die bij de prijs inbegrepen is (met uitzondering van de unlimited pakketten). Extra paintballs kunnen altijd op locatie worden bijgekocht wanneer nodig, al is het altijd voordeliger wanneer deze in een arrangement geboekt worden. Mocht je niet zeker weten hoeveel jij en je groep nodig hebben, neem dan gerust even contact met ons op. Voor alle arrangementen geldt een minimum aantal deelnemers van 8 omdat je altijd met je eigen groep speelt op je eigen veld speelt. Wil je met minder dan 8 spelen, neem dan ook even contact met ons op!

shape 4
Recreatiepark

Het Rutbeek

Paintball Warriors Enschede bevindt zich op het Rutbeek in Enschede, een mooi recreatiepark waar van alles te doen is. Zo kun je er in de zomer lekker aan het strand liggen, zwemmen en genieten van de zon. Daarnaast worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Zwemmen en grillen

Vlak naast onze hoofdlocatie is een grote recreatieplas, ideaal om na een verhitte pot paintball even lekker in te duiken om af te koelen. Ook zijn er op het Rutbeek plekken waar je zelf mag barbecueën. Natuurlijk gaat er niks boven onze megaspies, maar wil je graag met je groep een BBQ organiseren, dan kan dit ook gewoon. Vraag onze instructeurs waar de plekken zijn en zij wijzen jullie de goede kant op.

Leuke combinaties van activiteiten op het Rutbeek

In samenwerking met onze collega-bedrijven op het Rutbeek zijn er allerlei leuke combinaties van activiteiten mogelijk waarmee je een hele dag plezier kunt hebben. Vooral grotere groepen kunnen wij een fantastische dag bezorgen met bijvoorbeeld: paintball, klimmen, survival, skiën, tuben, waterskiën en nog veel meer.