Paintball Oldenzaal

Op het Hulsbeek in Oldenzaal vind je de grootste outdoor paintball locatie van Twente. De twee velden die hier liggen staan onder paintballers bekend als twee van de weinige en mooiste nog pure bosvelden van Nederland en hier zijn wij bijzonder trots op. Als het aankomt op spanning en strategie gaat er niks boven spelen in een dichtbegroeid bos.  Je weet namelijk nooit waar het vijandige team precies is en daarom moet je altijd op je hoede zijn en goed communiceren met je team. Centraal gelegen en vlak bij de A1 is deze paintball locatie goed bereikbaar vanuit heel Twente.

Paintballer ligt onder boom oldenzaal
arrow-left
arrow-right

Locatie informatie

 

Adres

Het Hulsbeek
Bornsedijk 105
7576 PG Oldenzaal

Parkeren

Parkeren kost € 3,00 per auto. Kaartjes kunnen bij ons op locatie gekocht worden.

Reistijden vanaf

Almelo 22 Min
Hengelo 14 Min
Denekamp 15 min

  • Oppervlakte45.000 m2
  • Max spelers90
  • Aantal velden6
shape 6
Daarom Paintball Warriors!
  • Eigen groep (8+)? Altijd een eigen veld!
  • Meer dan 20.000 bezoekers per jaar
  • De mooiste bosvelden van Nederland
  • Twee locaties in Twente
shape 7
Paintball

Arrangementen Oldenzaal

In Oldenzaal bieden we paintball arrangementen aan voor elke gelegenheid. Klik hier als je een paintball vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje wil organiseren in Twente. Onze arrangementen hebben een duur van 2 of 3 uur en elk arrangement heeft een vast aantal paintballs per persoon die bij de prijs inbegrepen is (met uitzondering van de unlimited pakketten). Extra paintballs kunnen altijd op locatie worden bijgekocht wanneer nodig, al is het altijd voordeliger wanneer deze in een arrangement geboekt worden. Voor alle arrangementen geldt een minimum aantal deelnemers van 8. Wil je met minder dan 8 spelen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

arrow-left
arrow-right
shape 4
Recreatiepark

het Hulsbeek

Paintball Warriors Oldenzaal bevindt zich op het Hulsbeek in Oldenzaal, een mooi recreatiepark waar van alles te doen is. Zo kun je er in de zomer lekker aan het strand liggen, zwemmen en genieten van de zon. Daarnaast worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Zwemmen en grillen

Vlak naast onze hoofdlocatie is een grote recreatieplas, ideaal om na een verhitte pot paintball even lekker in te duiken om af te koelen. Ook zijn er op het Hulsbeek plekken waar je zelf overdekt kan barbecueën. Vraag onze instructeurs waar de plekken zijn en zij wijzen jullie de goede kant op.

Leuke combinaties van activiteiten op het Hulsbeek

Ook op het Hulsbeek zijn er legio mogelijkheden voor leuke activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van klimmen, quad- en kartrijden, midgetgolven, mountainbiken en nog veel meer.

Luchtfoto het hulsbeek