Paintball sportspeler schiet langs een bunker
Naar nieuws

26 januari 2020 Nieuwe website Online!

De laatste jaren zijn we hard gegroeid, hebben we tienduizenden mensen blij kunnen maken met het spel waar wij zo van houden en zijn we niet van plan om te stoppen met groeien! Zo zijn we druk bezig met allerlei nieuwe ontwikkelingen, upgrades en leuke arrangementen waar we in de toekomst hopelijk nog veel meer mensen blij mee kunnen maken. En toch ontbrak er iets: ons logo, onze kleuren en website paste niet meer bij wie we zijn en wat we uit willen stralen. We hadden een nieuwe look nodig.

Nieuwe logo paintball warriors
arrow-left
arrow-right

En dus, na een aantal maanden hard werken is dan eindelijk zover: we zijn online in stijl! Niet alleen hebben wij een nieuw logo en een nieuwe huisstijl met dank aan Dat is Sterk en Studio Fête, ook is onze website compleet vernieuwd door de boys and girls bij Stimmt Digital. Het is nu makkelijker dan ooit om het leukste paintball uitje van Nederland te boeken 😉

social-pattern social-pattern
Deel dit artikel