Jongen speelt kinderpaintball in Enschede
Naar nieuws

19 maart 2021 Coronaproof Kinderfeestje

Ben jij op zoek naar een superspannend kinderfeestje dat ook nog eens volledig coronaproof is, kijk dan niet verder! Op het Rutbeek in Enschede hebben wij een supergaaf paintball veld speciaal ontworpen voor kinderpaintball! De kids kunnen één of twee uur lang lekker losgaan terwijl de ouder(s) genieten van een lekkere kop koffie.

Alles is buiten in de open ruimte waardoor er minimaal coronarisico is. Ook nemen wij natuurlijk alle mogelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat jullie veilig kunnen genieten van het paintballen. Welke maatregelen we precies nemen kun je lezen op onze coronapagina.

Groep kids speelt kinderpaintball helemaal coronaproof!
arrow-left
arrow-right

Onze kinderfeestjes in Enschede

Paintball Kinderfeestje (1 uur)

Het basic kinderfeestje duurt 1 uur. In dit uur proberen we zoveel mogelijk potjes te spelen met een minimum van 3. Op tijd aanwezig zijn (15 minuten van tevoren) voor het omkleden helpt enorm omdat er dan, na een korte uitleg gelijk gepaintballd kan worden.

Paintball Kinderfeestje (2 uur)

Vaak krijgen we de vraag wat nou een goede speeltijd is 1 of 2 uur. Meestal raden wij aan om 2 uur te spelen zodat de kids genoeg tijd hebben om het spelletje te leren en verschillende gamemodes te spelen.

Kinderpaintball & Tubing

Een superleuke combinatie van kinderpaintball (1 uur) en tubing (0.5 uur). Tubing is een gave activiteit waarbij de kinderen met een band van een heuvel of sjezen. Dit gebeurt bij onze buren van Skicentrum Moser.

social-pattern social-pattern
Deel dit artikel