Naar nieuws

29 maart 2021 Geopend voor Paintball tot 27 Jaar

Sta je te trappelen om wat leuks te doen met vrienden of medestudenten, kom dan lekker paintballen!

Buiten sporten mag weer in groepen voor iedereen die jonger is dan 27 jaar dat geldt dus ook voor paintball! Natuurlijk organiseren wij alles volledig coronaproof en hoef je je geen zorgen te maken dat je met andere groepen in aanraking komt. Bij ons is het namelijk altijd eigen groep, eigen veld!

Klik op de onderstaande links om onze arrangementen en kinderfeestjes te bekijken!

arrow-left
arrow-right

Coronaproof Paintballen

Ook al kunnen we weer spelen moeten we ons nog steeds aan de basisregels houden. Die kunnen we inmiddels allemaal natuurlijk wel dromen. Heb je toch een opfrisser nodig? Kijk dan even op de website van het RIVM.

Ook hebben wij zelf een coronabeleid. Deze kun je hier terugvinden.

 

social-pattern social-pattern
Deel dit artikel