Naar speelvelden

Speelveld Vietnam

Stap in de jungle op ons speelveld en beleef een unieke paintballexperience. Te midden van het weelderige groen vind je opvallende objecten, waarvan de MI-2 helicopter een echte eyecatcher is. Deze helikopter, een van de eerste aanwinsten van Paintballgames Venhorst, staat naast andere bijzondere voertuigen, waaronder een rupsvoertuig en een imposante oude vrachtwagen.

Zodra je de begroeiing achter je laat, ontdek je een ander fascinerend deel van het speelveld: de grote natuurvijver. Een 11 meter lange brug overspant deze vijver, omgeven door bamboehuisjes en diverse Vietnamese details. Want wat is Vietnam zonder olifanten, apen, boeddha’s en tuktuks? Een ander kenmerkend element uit Vietnam zijn de tunnels, waarin je je kunt verschuilen voor de tegenstander.

Het Vietnam speelveld is geschikt voor maximaal 20 personen en biedt het meestal gespeelde spel ‘Hit the Gong’. Elk team heeft een gong aan hun zijde, en het doel is om de gong van de tegenstander te raken om het spel te winnen. Natuurlijk kun je ook het bekende ‘Team Deathmatch’ op dit veld spelen.

  • 5500m2
  • 4spelmodus
arrow-left
arrow-right
shape 7