paintballveld omgeven door weelderig groen in Limburg
Naar speelvelden

Speelveld Airplane Graveyard

Het Airplane Graveyard speelveld op onze locatie is geïnspireerd door de film ‘Con Air’. Het is een unieke setting die het gevecht nabootst dat zich afspeelt bij de ‘Boneyard’. Het terrein vormt een filmset met een vliegtuigkerkhof, bestaande uit acht verschillende soorten vliegtuigen. Het grootste gecrashte vliegtuig op dit terrein is de Dash8Q400, met een lengte van 32 meter en een spanwijdte van 28 meter.

Terwijl je door het vliegtuig beweegt, of je nu dekking zoekt voor de vijand of de vijand in de gaten wilt houden, zul je merken dat het interieur van het vliegtuig nog steeds de originele inrichting heeft. Van de stoelen en bagagerekken tot de cockpit, vliegtuigtrolleys, keuken en wc – alle details zijn behouden. Dit specifieke vliegtuig is een van de toegankelijke vliegtuigen tijdens het paintballen, waardoor de ervaring nog spannender wordt!

We nodigen je uit om zelf deze unieke paintballervaring te komen beleven op onze locatie. Ontdek de spanning van het spelen in een filmische omgeving met behoud van het realisme van een heus vliegtuigwrak.

  • 9000m2
  • 3spelmodus
arrow-left
arrow-right
shape 7