Naar speelvelden

Speelveld Lockdown

In het jaar 2021 heeft een verwoestend virus de wereld in zijn greep gekregen, met desastreuze gevolgen voor de samenleving. Mensen worden ziek, overlijden, of ontvluchten de erbarmelijke omstandigheden, waardoor dorpen en steden er verlaten bij liggen. Maar schijn bedriegt…

Op het speelveld Lockdown waan je je kortstondig in een oud, verlaten dorp dat geteisterd wordt door gevechten en waar het virus zijn ‘littekens’ heeft achtergelaten.

Dit terrein herbergt diverse oude militaire voertuigen, waaronder een authentieke tank en een uniek gepantserd voertuig van 10.000 kilogram. Neem plaats in de tank voor een nog realistischere ervaring. Kijk omhoog en zie een imposante dragline kraan van 12 meter hoog. Drie oude dubbeldekkerbussen voegen een extra dimensie toe aan het spel – je kunt erin, eromheen bewegen en zelfs naar boven gaan. Dit zijn slechts enkele hoogtepunten van het Lockdown speelveld, maar er valt nog veel meer te ontdekken.

Het speelveld biedt plaats aan maximaal 40 personen en is ideaal voor het spelen van spellen zoals ‘Capture the Flag’. Benieuwd geworden? Neem een kijkje bij de foto’s van het Lockdown speelveld en ontdek de unieke atmosfeer die dit terrein te bieden heeft.

  • 8500m2
  • 4spelmodus
arrow-left
arrow-right
shape 7