Airsoft speler op het airsoftveld oldenzaal
Naar nieuws

05 mei 2021 Airsoft spelen in Twente

Op veel plekken in Nederland kon je al airsoften voor je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon gezellig met vrienden of familie. In Twente kon dat nog niet, maar nu wel! Vorig jaar hebben we onze locatie op het Hulsbeek in Oldenzaal (vlak boven Enschede) geopend voor sportspelers en nu ook voor iedereen!

Arisofter kijkt door een raam in Enschede
Airsoft sniper op het airsoft veld in Oldenzaal
Airsoft speler verstopt zich in de bosjes
Speler rent naar de dekking tijdens een potje airsoft
Twee vrienden spelen airsoft in Enschede
arrow-left
arrow-right

Over Airsoft

Airsoft is de laatste rage in de schietsport en wordt ook wel paintball 2.0 genoemd. Je schiet namelijk met guns (replica’s genaamd) die veel gerichter en verder schieten dan paintball markers. Daardoor komt het veel meer aan op tactiek en natuurlijk goed kunnen richten. Daarbij hoef je, omdat er geen verf geschoten wordt, ook geen overall of masker op. In plaats daarvan krijg je een bril en een battlevest waarin je de magazijnen voor je gun kan bewaren.

Ook doet airsoft over het algemeen minder pijn dan paintball omdat de balletjes (bb’s) waarmee geschoten wordt weliswaar sneller gaan maar veel kleiner en minder zwaar zijn. Daardoor is de impact een stuk minder heavy dan bij paintball.

Airsoft als uitje

Airsoft is een supercool en origineel uitje om te gaan doen met vrienden, medestudenten of collega’s want er is een grote kans dat nog niemand het gedaan heeft. Het is een spannend spel vol tactiek en teamwork. Of je nou wil rushen en veel risico wil nemen of liever achterblijft om als een sniper de basis te verdedigen, iedereen heeft zijn eigen rol.

Bekijk ons aanbod aan airsoft arrangementen

Airsoft Skirms

Airsoft Skirms zijn sportevenementen die we in samenwerking met de NABV (nationale airsoft bond) organiseren. Hier kunnen niet alleen leden van de NABV aan deelnemen maar ook non-leden die de sport graag een keer willen proberen. Je kunt je dan aanmelden als introducee voor een evenement.

Vanwege de huidige coronamaatregelen mogen we op dit moment helaas geen airsoft skirms organiseren. Wel organiseren we trainingen en kunnen teams bij ons privé skirms organiseren. Zo kun je in deze gekke tijden met je team toch wat oefenen.

Bekijk de airsoft trainingen en skirms op onze agenda

social-pattern social-pattern
Deel dit artikel