Paintball Arrangementen

Wil je paintballen met een groep vrienden, collega’s of met een ander gezelschap, kies dan uit één van onze arrangementen. Je reserveert het volledige paintballveld exclusief voor jou en je vrienden! Je kunt ook deelnemen aan een event, zoals de open dag, om met anderen te paintballen.

Je kunt paintballen op twee locaties namelijk; Het Rutbeek in Enschede of in de bosrijke omgeving van Het Hulsbeek in Oldenzaal. Beide locaties hebben hun charme en bieden een andere beleving aan het paintballspel.

Twee personen verstoppen achter boom paintball Oldenzaal

Paintball Arrangementen Oldenzaal

In Oldenzaal speel je paintball in een groot bosperceel. Je kunt je verschuilen achter bomen en struiken of achter één van de vele houten schotten. Het terrein bestaat uit twee verschillende bosvelden waardoor er ruimte is voor meerdere groepen. De arrangementen in Oldenzaal zijn te boeken in combinatie met eten drinken om van jouw uitje een totaalbeleving te maken.

Paintballen in Oldenzaal staat garant voor een ultieme beleving in een natuurlijke omgeving!

Bekijk de arrangementen in Oldenzaal!

Paintball Arrangementen Enschede

In Enschede liggen op Het Rutbeek twee prachtige paintballvelden. Eén van de velden ligt tegen de bosrand aan en heeft een open karakter. Verstop je achter de zandheuvels  op het terrein of één van de vele hindernissen en schotten. Dit open veld zorgt voor een snel, spannend en spectaculair paintballspel. Voor echte adrenaline junks! De omgeving is perfect voor aanvullende activiteiten zoals waterskiën. Naast het open speelveld beschikken wij in Enschede over een mooi natuurlijk bosperceel. Dit paintballveld vraagt een meer tactische benadering waarin je moet kruipen en sluipen.

Voor bedrijfsfeesten die echt indruk moeten maken kies je voor een unlimited paintball arrangement uitgebreid met eten in festivalsfeer. Neem contact op voor een feest op maat of kies één van de arrangementen.

Bekijk de arrangementen in Enschede!
Twee jongens achter schot kinderpaintball Enschede

Kinderpaintball Arrangementen

Ook kinderen kunnen paintball spelen! In Enschede zijn uitgebreide mogelijkheden voor kinderpaintball. Hier spelen kinderen met speciale piantballguns. Het doet dus geen pijn en de kinderen krijgen geen blauwe plekken. De kinderen worden altijd begeleid door professionele instructeurs die ervaring hebben met kinderen. Hierdoor is het ook voor de kleinere deelnemers mogelijk een onvergetelijk paintballspel te spelen.

Kinderpaintball in Enschede, paintball voor kinderen: Een geweldig feest om niet snel meer te vergeten!

Bekijk de kinderpaintball arrangementen!

Paintball Arrangement op maat?