Naar vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest Shoot & Splash Vrijgezellendag

Ben je op zoek naar een unieke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onvergetelijke dag te bezorgen? Ontdek dan de Shoot & Splash Vrijgezellendag in Enschede, een zorgvuldig samengesteld pakket dat garant staat voor actie, avontuur, ontspanning, en ongeëvenaard plezier – allemaal voor een fantastische prijs van maar €94,95 per persoon!

Uitgebreid Dagprogramma
Onze Shoot & Splash Vrijgezellendag biedt een volledig georganiseerde ervaring die zowel spannend als zorgeloos is. Hieronder vind je een gedetailleerd overzicht van wat je kunt verwachten.

actie
94.95 p.p.
 • 6.5uren
 • 100paintballs
 • 8+deelnemers
Paintball Haas zit tussen groep vrienden met een vrijgezellenfeest in Oldenzaal
arrow-left
arrow-right

Programma

Let op! Dit is een voorbeeldprogramma. Je kan zelf je starttijd bepalen als er nog genoeg plek is.

Ochtend tot Middag: De Actie

10:00 – 12:00 – Shoot: De dag begint met een knal tijdens de paintballsessie. Gewapend met verf en in teams verdeeld, trotseren jullie het slagveld. De vrijgezel, uitgedost in een hilarisch hazenpak, wordt het middelpunt van de jacht. Deze twee uur durende sessie staat bol van de strategie, hilariteit en onvergetelijke momenten, allemaal onder begeleiding van onze ervaren instructeurs.:

Middag: Het Water Op

12:30 – 14:00 – Splash: Na de paintball is het tijd om naar Het Rutbeek te verplaatsen, waar jullie avontuur verder gaat op het water. Tijdens deze anderhalf uur durende sessie kan er naar hartelust worden gewaterskied of gewakeboard. Het is de perfecte manier om af te koelen en de competitie voort te zetten op de golven. Lach om elkaars spectaculaire glijpartijen en geniet van de zon en het verfrissende water.

Laat van de Middag tot Avond: Ontspanning en Viering

14:30 – 16:30 – Barbecue & Onbeperkt Drinken: Als de activiteiten erop zitten, is het tijd voor een welverdiende barbecue aan de waterkant. Met een ruime keuze uit vijf soorten vlees per persoon en een assortiment van bier, wijn, en frisjes, kunnen jullie ontspannen, bijpraten en toasten op de aanstaande bruiloft. Dit twee uur durende feest is de perfecte afsluiter van een dag vol actie en plezier.

Volledig Verzorgd, Zonder Zorgen

Met de Shoot & Splash Vrijgezellendag hoef je je nergens druk om te maken. Alles, van de activiteiten tot het eten en drinken, wordt door ons geregeld en vindt plaats op één locatie. Dit betekent meer tijd voor plezier en minder tijd besteed aan logistiek. Bovendien, door onze speciale aanbieding, krijg je dit alles voor minder dan €100 per persoon.

Waarom Kiezen voor Shoot & Splash?

 • Alles op één locatie: Geen gedoe met reizen tussen verschillende locaties.
 • Compleet verzorgd: Van de activiteiten tot de maaltijden en het drinken.
 • Speciale aanbieding: Een onvergetelijke dag voor een onklopbare prijs.
 • Zorgeloos plannen: Wij nemen de organisatie uit handen, zodat jij kunt focussen op het plezier.

Wacht niet langer en reserveer de Shoot & Splash Vrijgezellendag voor het ultieme vrijgezellenfeest in Enschede. Ervaar een dag gevuld met actie, lachen, en mooie herinneringen, allemaal voor een fantastische prijs. Boek nu en laat de voorpret beginnen!

shape 6
Daarom Paintball Warriors!
 • Eigen groep (8+)? Altijd een eigen veld!
 • Meer dan 35.000 bezoekers per jaar
 • De mooiste bosvelden van Nederland
 • Paintballen op 7 locaties in Nederland!
shape 7
reserveren Shoot & Splash Vrijgezellendag
actie
94.95 p.p.
 • 6.5uren
 • 100paintballs
 • 8+deelnemers